Xanto Reseblogg

Xanto Reseblogg

Reseskildring av Xanto

Påsk i Estepona

April 2012Posted by Thomas Olsson Thu, April 26, 2012 19:22:04

Idag 26 april.

Hej alla, nu var det en månad sedan vi gjorde något på bloggen. Hör och häpna, tiden har inte räckt till, vi har haft besök från nära och kära så tiden har bara rullat iväg. Den 3 april kom pappa Yngve, Janne o Lena på besök några dagar. Efter 20 timmars försening med Ryanair kom dom till Estepona. Pappa har ju tillbringat närmare 30 år i dom här trakterna på vinterhalvåret så han tyckte naturligtvis det var roligt att komma ner igen och uppleva gamla minnen och platser.

Anettes syster ligger säker i hamn

En liten vy från lägenheten vi fixat för våra besökande.

Kvällsmat halv 11.

Första dagen tar vi oss till stranden för att åter få i oss någonting.

Väntar fortfarande på maten men ölen var god tyckte vissa.

Här kommer Jesus på sin åsna. För spanjorerna består hela påskveckan av procesioner och aktiviteter. Lägg märke till alla fötter under båren.

Strax efter kommer Maria med minst lika många fötter under sig.

Anette pallar citroner i en trädgård. GT:en smakar bäst då.

Två gamla Boulmästare sitter och ljuger. Vi är på besök i Elveria hos Mona o Bengt som pappa har känt länge och haft mycket roligt med. Även Vår Håkan, Nisse och Facken.

Nu har vi tagit oss upp till den lilla byn Benahavis och till "Pannan" som vi kallar restaurangen. Här äter man gott och på tok för mycket. La Sarten är kända för sina marinerade fläskfileér och efter några goda förrätter får man en chock när varmrätten serveras med minst en halv fläskfilé på tallriken.

Det börjar dra ihop sig för Jesus, på torsdag får han släpa sitt kors själv.

Sörjande änkor.

Avslutar med en vacker bild från Bohuslän.

  • Comments(0)//reseblogg.xanto.se/#post53